top of page
DSC_8417.jpg

BRYLLUP

Hvad er fordelen ved en ud kørende brudestylist? Er du nervøs for din store dag? Ofte kan nervøsiteten mindskes markant, hvis du befinder dig i trygge og vante rammer - altså i dit eget hjem! Jeg tilbyder at komme til dig med min store, kreative værktøjskasse bestående af nøje udvalgte produkter, som er det nyeste inden for markedets trends og hver især håndplukket af mig for at leve op til den standard, jeg ønsker at levere. Dit look vil derfor holde hele dagen, aftenen og natten! Du skal blot læne dig tilbage, nyde din morgenkaffe (eller et glas champagne!) - alt imens jeg styler dig.

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende makeup og hår til din bryllupsdag eller andre festlige begivenheder? Tryk på knappen nedenfor, og du vil blive kontaktet inden for 24 timer. Jeg glæder mig til at tale med dig.

Inspirations billeder af både hår og makeup på nogle af de kunder jeg har haft. Lad dig inspireret og få gode ideer til din store dag. Billederne bliver opdateret løbende.

Hos mig er detaljer i fokus. Jeg stræber efter perfektion i alt, hvad jeg laver, mit øje for detaljer sikrer, at intet bliver overset. hver opgave bliver udført med omhu og præcision, fordi jeg tror på, at de små ting, der gøre den store forskel.

bottom of page