top of page
Kamera
White on Transparent.png

TV - VIDEO

23529567-martin-og-carolina.jpg
free-observer-1.jpg

Vi havde den store fornøjelse at arbejde sammen med Darun på studie optagelser, hvor vi skulle optage en lang række tv indslag. Darun stod for både makeup og hår til vores værter og mange løbende gæster i studiet, og hun løste alle opgaver på bedstevis, til tiden og med godt humør.

 

Morten Hjertholm, filminstruktør

"Jeg er super glad for resultatet!! Og du et simpelhen en fantastisk makeup artist. Du lyttede og gav mig det perfekte look jeg ønskede☺️ det er jeg meget glad for ❤️ 1000 tak for god service "

 Cecilie Saxe, Sanger 

Musik video "Attitude", Hår og makeup lavet af mig

Det var virkelig skønt at arbejde med Darun. Hun var effektiv og engageret og kunne bruges i mange funktioner på settet. Hun fangede balancen i et naturligt look og det mere glamourøse. Hun var også et enormt behageligt menneske at være sammen med og vi ser frem til at arbejde sammen igen, for når man først finder en man holder af at arbejde med må man holde fast. Tak for den gode indsats

Sine Kristine Kjellerup Christensen

Stifter af Momunity dk

Musik video "Ny julevilkår" og "Løft hende op", Hår og makeup af mig 

”Vi har med stor fornøjelse brugt Darun som makeupartist til flere af vores personale-photoshoots. Darun er utroligt imødekommende, nem at tale med og virkelig dygtig til sit arbejde. Flere af vores ansatte har efterfølgende sagt, at de aldrig har set så godt ud på billeder før. Derudover er det vores oplevelse, at Darun er fleksibel og har været villig til at træde til med kort varsel, hvilket har været en kæmpe hjælp for os. Vi opfatter Darun som vores ”hus-makeupartist” her hos AK Nygart, da hun virkelig møder vores æstetiske standard.”

 

 

Alt det bedste / Best regards

Maria Teglkamp
Marketingansvarlig | AK Nygart

ak_nygart_svart.png

Darun er, ud over at være enormt dygtig til sit fag, en fornøjelse at have med på set. Hun er godt forberedt, imødekommende, intuitiv og professionel, og hun er ikke bleg for at give en hånd med uanset, hvad der er behov for. Jeg kan kun anbefale Darun.

Martin Vrede Nielsen, Angry Art Productions

aap-logo-wp_white.png
bottom of page